Ζητούνται συνεργάτες Βρες πληροφορίες εδώ
Ανακαινίσεις BnB

Νέα υπηρεσία: Ανακαινίσεις BnB

Το Μερεμέτι προσφέρει μία νέα υπηρεσία «Ανακαινίσεις BnB». Η υπηρεσία αυτή είναι ιδανική για όσους έχουν σκοπό τη διάθεση της κατοικίας τους για σύντομη μίσθωση.

Το BnB (Bed & Breakfast) είναι μία “τάση” που έχει μπει στις ζωές μας τα τελευταία χρόνια με ολοένα και περισσότερους επισκέπτες/τουρίστες να αναζητάνε μία κατοικία BnB για να μείνουν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, του επαγγελματικού τους ταξιδιού κ.ο.κ. Οι επισκέπτες πλέον, προτιμάνε να διαθέσουν λιγότερα χρήματα στη μίσθωση κάποιου καταλύματος, και περισσότερα για δραστηριότητες στην πόλη προορισμού.

Το Μερεμέτι,  αναλαμβάνει τη μερική ή ολική ανακαίνιση της κατοικίας σας, μετατρέποντας την σε ένα οικείο και φιλόξενο κατάλυμα (BnB).

Συγκεκριμένα, τα στάδια ανακαίνισης μίας κατοικίας BnB:
Μελέτη
Δωρεάν εκτίμηση του χώρου σας και δωρεάν προσφορά για ένα πακέτο ανακαίνισης προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους δικού σας ακινήτου.
Διαρρύθμιση
Μετατρέπουμε το χώρο σας σε ένα λειτουργικό κατάλυμα, αξιοποιώντας αποδοτικότερα το διαθέσιμο χώρο του ακινήτου σας.
Επίπλωση
Σας παρέχουμε λύσεις επίπλωσης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με έπιπλα που ήδη παρέχετε, ενώ σας προτείνουμε και νέες προτάσεις εξοπλισμού.
Διακόσμηση
Προσδίδουμε στο κατάλυμά σας μία νέα πνοή και το μετατρέπουμε σε ένα οικείο και φιλόξενο χώρο, προσελκύοντας περισσότερους επισκέπτες.

 

Επιλέξτε το Μερεμέτι για να μετατρέψετε το χώρο σας σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον και προσελκύστε περισσότερους επισκέπτες που αναζητούν μία κατοικία σύντομης μίσθωσης.

Ανακαινίσεις BnB 1 Ανακαινίσεις BnB 2
Ανακαινίσεις BnB 3 Ανακαινίσεις BnB 4
Ανακαινίσεις BnB 5 Ανακαινίσεις BnB 6
Ανακαινίσεις BnB 7 Ανακαινίσεις BnB 8