Ζητούνται συνεργάτες Βρες πληροφορίες εδώ
Ελαιοχρωματισμοί

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ελαιοχρωματισμούς – εσωτερικά και εξωτερικά, ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού, με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Επειδή γνωρίζουμε τη σημασία που έχει το χρώμα στο χώρο σας, χρησιμοποιούμε υλικά εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής και διαθέτουμε συστήματα βαφής προηγμένης τεχνολογίας. Επίσης, διαθέτουμε μηχάνημα στόκου, ώστε η επιφάνεια η οποία θα βαφτεί να είναι απολύτως επίπεδη και λεία.

Για την ανακαίνιση του καταστήματός σας, η τεχνογνωσία μας σε βαφές τοίχων, τεχνοτροπίες, ταπετσαρίες, ξύλινες επιφάνειες, πατώματα κλπ., μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε πληθώρα επιλογών για να ικανοποιήσουμε αισθητικά και ποιοτικά τις ανάγκες σας.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Τα χρώματα έχουν τη δύναμη να παρεμβαίνουν καθοριστικά στην εικόνα και την αίσθηση που μας δίνει το περιβάλλον μας. Μπορούν να αλλάξουν ριζικά την εντύπωση που αποπνέει ένας χώρος, αναπροσαρμόζοντας χρήσεις, λειτουργίες και σχέσεις μεταξύ όγκων. Είναι άλλωστε ο πιο ορατός παράγοντας διασύνδεσης χωριστών δωματίων και εφόσον χρησιμοποιηθούν με συνέπεια και καλαισθησία, είναι ιδανικά για να δώσουν ύφος και χαρακτήρα στο εσωτερικό ενός σπιτιού ή ενός γραφείου. Η αναζήτηση και η επιλογή των κατάλληλων χρωμάτων και τόνων είναι μια ευχάριστη υπόθεση που θα ενεργοποιήσει τη δημιουργικότητα σας.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Πρέπει να λάβετε υπόψη ότι τα χρώματα που πλησιάζουν τους τόνους του μπλε λέγονται ψυχρά, ενώ αντίστροφα τα χρώματα που εμπεριέχουν κόκκινο μέσα τους ονομάζονται θερμά. Τα ζωντανά και θερμά κίτρινα είναι φωτεινά χρώματα, ιδανικά για να καταστήσουν φιλικούς και άνετους σκοτεινούς και περιορισμένους χώρους. Οι τόνοι του κόκκινου αποτελούν τολμηρά και συναρπαστικά χρώματα, που δίνουν ένταση και υποκινούν τη μετακίνηση. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για τις περιοχές εργασίας. Το πράσινο είναι συνδεμένο με τη ζωή και τη φύση και είναι τέλειο για το εσωτερικό που θέλουμε να συνδέσουμε με το εξωτερικό. Τα μπλε είναι φρέσκα και αρμονικά χρώματα, και εύκολο να συνδυαστούν. Υπενθυμίζουν συνειρμικά τις απέραντες επιφάνειες της θάλασσας και του ουρανού. Οι ανοιχτές, φωτεινές αποχρώσεις του γαλάζιου μπορούν να κάνουν ένα μικρό δωμάτιο να φαίνεται ευρύτερο και ανάλαφρο. Ουδέτερα και γήινα χρώματα όπως τα μπεζ και τα καφέ συνδυάζονται καλά με άλλους χρωματικούς τόνους και δίνουν στο δωμάτιο μια φυσική αίσθηση. Για να δώσετε χαρακτήρα και ένταση σε ένα δωμάτιο, μπορείτε να χρωματίσετε τους τοίχους σε ήπιους, ουδέτερους τόνους και να εμπλουτίσετε δυναμικά τη χρωματική γκάμα του χώρου μέσω των επίπλων, των έργων τέχνης, και των διακοσμήσεων.

ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ

Με ειδικές τεχνικές βαψίματος, ξεφεύγουμε από τον τυπικό, συνηθισμένο τρόπο ελαιοχρωματισμού, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Απλές ή πολύπλοκες, διακριτικές ή εκκεντρικές, οι τεχνοτροπίες βαψίματος, διαφέρουν τόσο ως προς το βαθμό δυσκολίας όσο και ως προς το αποτέλεσμα που έχουν σκοπό να αποδώσουν. Άλλες φορές την αίσθηση και την υφή υλικών (ξύλου, μετάλλου), άλλες την εντύπωση παλαίωσης και ωρίμανσης του χώρου και άλλες την ψευδαίσθηση του βάθους και του ανάγλυφου σε επίπεδες επιφάνειες.

Στην πλειοψηφία τους, οι διακοσμητικές τεχνικές βαψίματος στηρίζονται στη χρήση κατάλληλων συνοδευτικών υλικών και στην προσθήκη ή αφαίρεση χρώματος πριν αυτό στεγνώσει. Οι πιο απλές μπορεί να αφορούν μια απλή διχρωμία ή τριχρωμία που θέλουμε να δημιουργήσουμε σε έναν τοίχο, ή στην επαναληπτική χρήση ενός προεπιλεγμένου στένσιλ σε ένα παιδικό δωμάτιο για παράδειγμα. Σε άλλες περιπτώσεις, απαιτείται η δημιουργία κάποιων εφέ στους τοίχους ή τα ταβάνια που δίνουν την όψη του ξεπλυμένου (color washing), του αντικέ, του παλαιωμένου ή του ανάγλυφου με συγκεκριμένες υφές (ματ, σπασμένο, άγριο). Συχνά, το ζητούμενο είναι η αληθοφανής αναπαράσταση ενός φυσικού υλικού, όπως το ξύλο, το μάρμαρο, ο γρανίτης, ή κάποιο μέταλλο. Τα εργαλεία που θα χρειαστούν ανάλογα με την τεχνοτροπία που θα επιλέξουμε μπορεί να είναι από πολύ απλά (όπως κατάλληλες σκούπες, βούρτσες, σπάτουλες, σπόγκοι, πινέλα και ρολά), έως πολύ εξειδικευμένα. Τα δε υλικά που μπορεί να απαιτηθούν για την απόδοση συγκεκριμένων τεχνοτροπιών ξεκινούν από το γύψο, την άμμο, το φελλό και τα απλά τρίμματα πέτρας, γρανίτη, μαρμάρου και φτάνουν στις εξειδικευμένες μπογιές και στα ειδικά πρόσθετα που μπορούν να προσδώσουν στην επιφάνειά μας πολύ εντυπωσιακές υφές.

Διατηρώντας την απλότητα και αποφεύγοντας προσθήκες της τελευταίας στιγμής και οι υπερβολές, η εφαρμογή τέτοιων τεχνικών μπορεί να αναδείξει έναν χώρο και να αποφέρει εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα.

Η εταιρία μας έχει την δυνατότητα να αναλάβει δημόσια έργα, (δημόσια κτίρια, Μετρό, αθλητικές εγκαταστάσεις κλπ.), καθώς και μεγάλα ιδιωτικά έργα, όπως εμπορικά κέντρα, πολυχώρους κλπ. Καλέστε μας να σας δώσουμε την προσφορά μας χωρίς καμία υποχρέωση.

Share