Ζητούνται συνεργάτες Βρες πληροφορίες εδώ
Αποφράξεις

Πολυκατοικία, επαγγελματική στέγη

Η εταιρεία ασχολείται με τις αποφράξεις της Αττικής εδώ και πολλά χρόνια, φροντίζοντας να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες.

Οι αποφράξεις, αφορούν σε κάθε κτίριο είτε πρόκειται για οικία (πολυκατοικία, μονοκατοικία) είτε για επαγγελματική στέγη. Οι υπηρεσίες της εταιρείας μας απευθύνονται τόσο σε ιδιοκτήτες και ενοίκους σπιτιών όσο και σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Είναι λογικό, όπως βουλώνουν οι σωληνώσεις όλων των κτιρίων, έτσι να βουλώνουν και οι σωληνώσεις κτιρίων που στεγάζουν κάποια επιχείρηση. Όλα τα παραπάνω που προκαλούν αποφράξεις σε σωληνώσεις και αποχετεύσεις σπιτιών, με την ίδια ευκολία προκαλούν αποφράξεις και σε επιχειρήσεις. Δεν είναι τυχαίο που ανάμεσα στους πελάτες μας υπάρχουν και επιχειρήσεις, όπως εστιατόρια, καταστήματα, ξενοδοχεία κτλ.

Το πιεστικό μηχάνημα είναι το καταλληλότερο εργαλείο στην δουλειά μας. Δίνει την δυνατότητα και στον χειριστή αλλα και στον πελάτη να εκτελέσουν μια απόφραξη με πλήρη επιτυχία και με σίγουρο αποτέλεσμα. Μέχρι σήμερα πολλές αποφράξεις με την Ατσαλίνα δημιουργούσαν προβλήματα στις σωληνώσεις των κατοικιών αλλα και των εταιρειών με αποτέλεσμα το κόστος για την αντικατάσταση και την φθορά των σωλήνων πολλές φορές να ειναι δυσβάσταχτο αλλά και η εργασία να είναι επίπονη για τους πελάτες. Το πιεστικό μηχάνημα η αλλιώς μηχάνημα υδροβολής στα χέρια ενός σωστού χειριστή αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης αλλα και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσεται τις σωληνώσεις του κτιρίου σας. Η εταιρεία μας διαθέτει πιεστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για τις αποφράξεις και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε οτι θα έχετε σίγουρη λύση στο προβλημά σας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό και ο καλύτερος τεχνικός εξοπλισμός, αποτελούν δύο βασικά στοιχεία που λειτουργούν δραστικά στην άριστη παροχή υπηρεσιών.

Η επαγγελματική ικανότητα και συμπεριφορά των τεχνικών της εταιρείας και ο σύγχρονος εξοπλισμός καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα και αποτελεσματικότητα των αποφρακτικών εργασιών. Η εταιρεία μας αντιμετωπίζει όλες τις αποφράξεις της Αττικής με σοβαρότητα και δραστικότητα. Με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματακαι με την πολυετή εμπειρία μας εξασφαλίζουμε την ΕΓΓΥΗΣΗ της εργασίας μας, με ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ και ταχύτατους χρόνους εξυπηρέτησης.

Για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε επιθεωρήσεις – προληπτικούς καθαρισμούς – συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Παράλληλα, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς στηλών αποχέτευσης δικτύων απορροής όμβριων και σιφωνίων. Και για να μη βουλώνουν και ξεχειλίζουν λεκάνες, νεροχύτες κ.λπ. αναλαμβάνουμε εκτός από την απόφραξη τον καθαρισμό σε ολόκληρη την κάθετη στήλη της αποχέτευσης!

Μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες, καθώς και εκκενώσεις και καθαρισμούς σηπτικών ή απορροφητικών βόθρων σε όλες τις περιοχές των Αθηνών και της Αττικής.

Share