Ζητούνται συνεργάτες Βρες πληροφορίες εδώ
Ψευδοροφές

Οι ψευδοροφές είναι διακοσμητικές οροφές που κατασκευάζονται κυρίως με σκοπό να καλύψουν κάτι που υπάρχει στο ταβάνι ή για αισθητικούς λόγους. Το έμπειρο εργατικό δυναμικό, η τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε, έχει ως αποτέλεσμα το άριστο και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Οι ψευδοροφές παρέχουν μεγάλα οφέλη τόσο στην εμφάνιση όσο και στη λειτουργικότητα ενός χώρου. Γενικότερα χρησιμοποιούνται όπως είπαμε για να καλύψουν στοιχεία που δε θέλετε να φαίνονται, όπως αγωγούς κλιματιστικών, ηλεκτρικούς αγωγούς, ανιχνευτές, στόρια / κουρτίνες, φωτιστικά, καλωδιώσεις και πολλά άλλα. Με τις ψευδοροφές μπορείτε όμως και να φτιάξετε έναν επιπλέον λειτουργικό χώρο (πατάρι) ή να δημιουργήσετε έναν μοντέρνο κρυφό φωτισμό.

Τύποι ψευδοροφών περιλαμβάνουν ειδικές κατασκευές με γυψοσανίδα, ψευδοροφές γυψοσανίδας, ψευδοροφές ορυκτής ίνας και μεταλλικές ψευδοροφές.

Πιο συνηθισμένη επιλογή για ψευδοροφές είναι ψευδοροφές από γυψοσανίδες. Αυτό οφείλετε στα σημαντικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι γυψοσανίδες στις ψευδοροφές, ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγεται το ότι παρέχουν μεγάλη σταθερότητα στην οροφή και έχουν μεγάλη αντοχή. Επιπλέον, βοηθούν σημαντικά στην βελτίωση της ακουστικής του χώρου παρέχοντας ηχομόνωση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν – ως έναν βαθμό, και θερμομόνωση. Μάλιστα, για κατασκευές που απαιτείται κορυφαία ακουστική, μπορούν να γίνουν ψευδοροφές με διάτρητες γυψοσανίδες.

Επιλέγουμε τον καλύτερο τρόπο εφαρμογής της ψευδοροφής σας έπειτα από μελέτη που πραγματοποιείται για να υπάρχει μηχανική αντοχή, ελευθερία σχεδιασμού, γρήγορη και στεγνή τοποθέτηση, αντισεισμική προστασία, χαμηλό κόστος και ποικιλία εναλλακτικών λύσεων. Σε πολλούς σχεδιασμούς μας τοποθετείτε φωτισμός.

Βασική αρχή της εταιρείας μας είναι η ποιότητα και η εγγύηση του τελικού αποτελέσματος απέναντι και στον πιο απαιτητικό πελάτη.

Share