Ζητούνται συνεργάτες Βρες πληροφορίες εδώ
Οικοδομικές Εργασίες

Μελέτη, Κατασκευή, Επισκευές

Αναλαμβάνουμε από τη μελέτη, την κατασκευή ή την επισκευή σε κάθε είδος εργασία.

Εσωτερικούς και εξωτερικούς χρωματισμούς ή αντικατάσταση κιγκλιδωμάτων χωρίς χρήση ικριωμάτων.Συντήρηση, επισκευή ή διασκευή εγκαταστάσεων και αγωγών κτιρίων. Αλλαγή ή επισκευή δαπέδων.Συντήρηση, επισκευή στεγών χωρίς χρήση ικριωμάτων.Κατασκευή εστιών, φούρνων και τζακιών σε εσωτερικούς χώρους.Τοποθέτηση ασκεπούς δεξαμενής νερού ή πισίνας.

Τοποθέτηση κλιματιστικών και επιτοίχιων λεβήτων αερίου για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, σε υφιστάμενα κτίρια, εγκατάσταση συστοιχίας επίτοιχων λεβήτων αερίου για θέρμανση ή παραγωγή ζεστού νερού χρήσης σε ισόγειους υπαίθριους χώρους κατοικιών, εγκατάσταση συστημάτων τροφοδοσίας, ρύθμισης και μέτρησης φυσικού αερίου (ρυθμιστές, μετρητές, παροχετευτικοί αγωγοί), εγκατάσταση συστημάτων Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού και Θερμότητας Υψηλής Αποδοτικότητας, υπέργειοι σταθμοί διανομής ή μέτρησης και ρύθμισης φυσικού αερίου.Τοποθέτηση εξωτερικής θερμομόνωσης ή παθητικών ηλιακών συστημάτων στις εξωτερικές όψεις υφιστάμενων κτιρίων δεν αλλοιώνονται οι όψεις.

Οι εργασίες μπετόν αναφέρονται σε μπετά: καθαριότητας δαπέδου, με οπλισμένο σκυρόδεμα, στηθαία, εξομαλύνεις δαπέδων, μερεμέτια αποκαταστάσεων, εμφανείς ξυλότυπους, σκοτιές, κλίμακες, σταμπωτά, ράμπες.

Κρίσιμες υπηρεσίες παρέχουμε στην επισκευή ρωγμών και σπασιμάτων σε μπετόν, που οφείλονται σε συστολές – διαστολές, ώστε να αποφευχθεί η επέκταση των φαινομένων, ή η ενανθράκωση, οριζόντια ή κατακόρυφα. Έτσι προλαμβάνουμε τον κίνδυνο στατικών, ακόμη και αισθητικών προβλημάτων, συνοδευμένων με το πρόβλημα διείσδυσης της υγρασίας. Επισκευές και συντηρήσεις πραγματοποιούνται σε κολώνες, δοκάρια, οροφές, συνοδευόμενες με στεγανοποίηση και υγρομόνωση, ώστε να αποφευχθεί η επανάληψη των φαινομένων.

Αναλαμβάνουμε το κτίσιμο της πέτρας είτε αυτό αφορά την αναπαλαίωση κτιρίων είτε την εξ’ ολοκλήρου δημιουργία οποιασδήποτε κατασκευής μπορεί να δημιουργηθεί με βάση την πέτρα. Τα πέτρινα μας σπίτια είναι χτισμένα με τρόπο παραδοσιακής τεχνικής πέτρινων τοιχωμάτων χρησιμοποιώντας πέτρα κομμένη από χέρι, η όποια αν και είναι σκληρή και έντονη εργασία παραμένει η καλύτερη τεχνική αντίθετα με την μοντέρνα επεξεργασία πετράς στην όποια η πέτρα κόβεται πολύ λεπτά και κολλιέται σε έναν τοίχο από μπετόν.

Πολλοί από τους ανταγωνιστές μας προωθούν αυτή την τεχνική σαν παραδοσιακό χτίσιμο πέτρινων σπιτιών. Η πέτρα είναι ένα φυσικό υλικό, υψηλής αντοχής, με θερμικές ιδιότητες. Είναι διαθέσιμη σε πολλά σχήματα, μεγέθη, χρώματα και ύφη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πατώματα, τοίχους και στέγες.

Ταιριάζει και δένει όμορφα με το φυσικό περιβάλλον. Γ’ αυτό και την καθίστατε ως ένα από τα πιο αξιόπιστα υλικά κατασκευής. Η ανθεκτικότητα της πέτρας στις καιρικές συνθήκες αλλά και στην επίδραση άλλων εξωγενών παραγόντων, καθώς και το γεγονός ότι δεν επηρεάζεται από μικροοργανισμούς συνθέτουν μια επιλογή με αυξημένη διάρκεια ζωής. Γι’ αυτό χτίζωντας με πέτρα το σπίτι σας θα έχει μικρότερο κόστος απ’ οτι ένα συμβατικό σπίτι και καλύτερες ιδιότητες.

Πέρα από αυτά ένα άλλο χαρακτηριστικό που επιζητείται συχνά είναι η προβολή των αξιών που αντιπροσωπεύει το συγκεκριμένο δομικό υλικό, δηλαδή της σταθερότητας , της δύναμης και της μονιμότητας. Αυτό πετυγχάνετε απο δομημένο χτίσιμο πέτρας που προσφέρει κανονικοποιημένες, σκαλισμένες, κομμένες πέτρες για την μέγιστη σταθερότητα στο χτίσιμο της πέτρας.Αναλαμβάνουμε ελαιοχρωματισμούς εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, πέργολες, χτίσιμο πέτρας και επένδυση με πέτρα, διακοσμητικές κατασκευές, κεραμοσκεπές, αναπαλαίωση κτιρίων.

Share