Ζητούνται συνεργάτες Βρες πληροφορίες εδώ
Μονώσεις

Παρέχουμε υπηρεσίες θερμομόνωσης, υγρομόνωσης (στεγανοποίησης), βιομηχανικής μόνωσης και ηχομόνωσης, επιτυγχάνοντας εκτεταμένη εξοικονόμηση ενέργειας. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και ολοκλήρωση των εργασιών με υλικά υψηλής ποιότητας.

Το καλοκαίρι η ζέστη του εξωτερικού περιβάλλοντος δε θα εισβάλλει μέσα στον χώρο, με αποτέλεσμα να χρειάζεται λιγότερη ενέργεια για δροσισμό, ενώ το χειμώνα ο χώρος σας θα θερμαίνεται πολύ γρηγορότερα και η ζέστη θα παραμένει εντός.

Στάδια Εργασιών Μόνωσης Ταράτσας:

1ο Στάδιο – Μελέτη:

Μελετάμε την ταράτσα και το κτίριό σας για την εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης (αποφυγή υγρασίας, μαυρίλες-μύκητες, εύρεση των σωστών κλίσεων στις υδρορροές, μελέτη των κλιματολογικών συνθηκών της περιοχής κ.ά.)

2ο Στάδιο – Προεργασία:

  • Καθαρισμός της επιφάνειας της ταράτσας και του χώρου όπου θα γίνει η μόνωση.
  • Τοποθέτηση τούβλων σε πόρτες κλιμακοστασίου και αποθηκών που υπάρχουν στην ταράτσα, για την αποφυγή εισροής υδάτων μετά το πέρας της μόνωσης.
  • Σήκωμα κατόπτρων ηλιακών θερμοσιφώνων και δεξαμενών πετρελαίου.
  • Δημιουργία στηθαίου περιμετρικά στην ταράτσα, όπου δεν είναι επαρκές.

3ο Στάδιο – Υλικά Μόνωσης:

  • Επάλειψη με ασφαλτικό γαλάκτωμα που λειτουργεί ως φράγμα υδρατμών στη μόνωση ταράτσας.
  • Σπρέι πολυουρεθάνης με περιμετρικό σήκωμα του υλικού σε στηθαία και σε τοίχους κλιμακοστασίου.
  • Επάλειψη με ασφαλτικό γαλάκτωμα ως μέσον πρόσφυσης της μόνωσης.
  • Γαρμπιλομπετό ρύσεων κλίσεων ώστε η επιφάνεια της ταράτσας να είναι προσβάσιμη και πλήρως λειτουργική, ακόμα και για να καρφωθούν πέργκολες ή κεραίες εκ των υστέρων, χωρίς να απαιτείται η τοποθέτηση πλακιδίων.
  • Πηχάρισμα του γαρμπιλομπετό με βενζινοκίνητη δονητική πήχη για την επίτευξη της κατά το δυνατόν πιο λείας επιφάνειας.

Οι εξωτερικοί τοίχοι του κτιρίου και όλα τους τα μέρη πρέπει να σχεδιάζονται και να κατασκευάζονται έτσι ώστε κατά τη χρήση του το κτίριο να παρέχει προστασία από τις καιρικές συνθήκες – βροχή, χιόνι, αέρα, σκόνη και μολυσμένος αέρας, και πρόληψη των πυρκαγιών – στο σχεδιασμό και την κατασκευή πρέπει να τηρούνται οι διατάξεις πρόληψης των πυρκαγιών στα κτίρια.

Η εξωτερική θερμοπρόσοψη με πετροβάμβακα προορίζεται για μόνωση υπαρχόντων μη θερμομονωμένων ή ανεπαρκώς μονωμένων κτιρίων καθώς και για νεόδμητα κτίρια, πετυχαίνοντας θερμομόνωση, ηχοαπορρόφηση, πυροπροστασία και βιοκλιματική διαχείριση υγρασίας λόγω της διαπνοής στον εσωτερικό χώρο.

Share