Ζητούνται συνεργάτες Βρες πληροφορίες εδώ
Γυψοσανίδες

Μελέτη – Σχεδιασμός – Τοποθέτηση

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στον τομέα της γυψοσανίδας, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στην εφαρμογή της. Η εμπειρία μας, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, τη σωστή τεχνική στήριξη, τα κατάλληλα υλικά και την απόλυτη συνέπεια, συντελούν στην επιτυχή περάτωση του κάθε έργου που μας ανατίθεται.

Η εφαρμογή της γυψοσανίδας είναι χρήσιμη σε πολλούς τομείς στην εσωτερική δόμηση και στη θερμοπρόσοψη κτηρίων. Εμείς αναλαμβάνουμε τη μελέτη και να σας προτείνουμε λύσεις για τη διαμόρφωση του επαγγελματικού ή ιδιωτικού σας χώρου, ώστε να έχετε μια εικόνα για τη δουλειά μας πριν την ανάθεση του έργου.

Οι πλάκες γυψοσανίδας αναλόγως των απαιτήσεων του χώρου στον οποίο εφαρμόζονται, μπορεί να είναι:

  • Άνθυγρες – με μεγάλη αντοχή στην υγρασία π.χ. για μπάνια ή εξωτερικούς χώρους.

  • Πυράντοχες – για επενδύσεις / διακοσμήσεις τζακιών – πυροδιαμερισμάτων.

  • Διάτρητες – που προσφέρουν ηχοαπορρόφηση και καλύτερη ακουστική.

  • Ινογυψοσανίδες για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.

  • Τσιμεντοσανίδες – Αποτελούν μια σύγχρονη εναλλακτική επιλογή εξωτερικής κυρίως δόμησης, στο χώρο των κατασκευών. Παράγονται από μείγμα τσιμέντου με άλλα πρόσμικτα αδρανή υλικά. Με χαμηλό βάρος, οι τσιμεντοσανίδες είναι αντισεισμικές, ανθεκτικές σε όλα τα κλιματολογικά φαινόμενα, παρουσιάζουν πυροπροστατευτικές ιδιότητες, δε φουσκώνουν, δε παραμορφώνονται και δεν αποσυντίθενται σε βάθος χρόνου. Επιπλέον, η εφαρμογή τους είναι εύκολη, γρήγορη και οικονομική, και με τη σωστή εφαρμογή τους παρέχουν άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Εξ’ αιτίας της ελαστικότητάς τους, είναι κατάλληλες και για καμπύλες κατασκευές.

Οι μεταλλικές ψευδοροφές κατασκευάζονται από κράματα αλουμινίου ή χάλυβα. Υπάρχουν τρεις τύποι μεταλλικών ψευδοροφών: με πλάκες, καρέ και λωρίδες. Η τοποθέτηση τους είναι γρήγορη και εύκολη, και η στήριξή τους γίνεται πάνω σε σκελετό κρυφό ή μη. Επειδή τα ελάσματα παράγονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και οι επιφάνειές τους μπορεί να είναι λείες ή με διάτρηση διαφόρων μορφών, έχουμε πληθώρα επιλογών ανάλογα με το αισθητικό αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτύχουμε. Τόσο οι πλάκες όσο και οι λωρίδες, έχουν εύκολη αποσυναρμολόγηση και είναι ηχοαπορροφητικές, αναλόγως της διάτρησής τους. Οι πλάκες ψευδοροφών, είτε από χάλυβα είτε από αλουμίνιο, είναι δυνατόν να επενδυθούν με μονωτική ύλη, ώστε να έχουμε ισχυρότερη πυραντίσταση.

Εσωτερικές Πόρτες και Παράθυρα

Σε κάθε διαχωριστική τοιχοποιία με γυψοσανίδες μπορεί να τοποθετηθεί πόρτα της επιλογής σας. Κυρίως για τις ανάγκες γραφείων και επαγγελματικών χώρων, τοποθετούνται χωρίσματα γυψοσανίδων με εσωτερικά παράθυρα αλουμινίου. Τα παράθυρα διατίθενται σε διάφορους χρωματισμούς με τον υαλοπίνακα – και αν αυτό είναι επιθυμητό, και με τις περσίδες αλουμινίου εσωτερικά – και πλεονεκτούν λόγω της ταχύτητας και του χαμηλού κόστους εφαρμογής τους.

Οι ψευδοροφές ορυκτών ινών είναι αναρτώμενες οροφές που καλύπτουν παλαιές οροφές. Αποτελούνται από ένα σκελετό πάνω στον οποίο τοποθετούνται έτοιμες πλάκες ορυκτών ινών. Οι πλάκες αποσπώνται εύκολα, διευκολύνοντας την καθαριότητα και συντήρηση της οροφής, και την πρόσβαση στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και σωληνώσεις που βρίσκονται στο κενό μεταξύ οροφής και ψευδοροφής.

Οι ψευδοροφές γυψοσανίδας είναι κατάλληλες τόσο για επαγγελματικούς χώρους όσο και για κατοικίες. Έχουν χαμηλό κόστος και η τοποθέτησή τους είναι απλή και σύντομη. Χάρη στους διάφορους τύπους και τα ποικίλα σχήματα που μπορούμε να δημιουργήσουμε με τις γυψοσανίδες, οι ψευδοροφές γυψοσανίδας αποτελούν ιδανική λύση στη διακόσμηση, επιτρέποντας σχεδόν απεριόριστες αρχιτεκτονικές συνθέσεις και τεχνοτροπίες. Επιπλέον, μπορούν να καλύψουν άριστα οποιαδήποτε κατασκευαστική κακοτεχνία ή ατέλεια του χώρου σας. Έχουν πυραντοχή και σε συνδυασμό με μονωτικό υλικό, π.χ. πετροβάμβακα, προσφέρουν εξαιρετική ηχοαπορρόφηση. Καθώς μπορούν να καλύπτουν φώς, αεραγωγούς, κλιματιστικά και άλλες ηλεκτρικές και μηχανολογικές απαιτήσεις, οι γύψινες ψευδοροφές δημιουργούν χώρους καλαίσθητους και λειτουργικούς.

Η εταιρία μας έχει την δυνατότητα να αναλάβει δημόσια έργα, (δημόσια κτίρια, μεγάλα έργα (Μετρό), αθλητικές εγκαταστάσεις κλπ.) καθώς και μεγάλα ιδιωτικά έργα, όπως εμπορικά κέντρα, πολυχώρους κλπ. Καλέστε μας να σας δώσουμε την προσφορά μας χωρίς καμία υποχρέωση.

Share