Ζητούνται συνεργάτες Βρες πληροφορίες εδώ
Κεραμοσκεπές

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, την κατασκευή και τη συντήρηση κεραμοσκεπής με παντός είδους κεραμίδια και επιτυγχάνοντας κάθε αρχιτεκτονικό στυλ, διαμορφώνοντας σωστά τον επαγγελματικό ή ιδιωτικό σας οίκημα. Έχουμε κατασκευάσει και συντηρήσει κεραμοσκεπές σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρώνοντας πληθώρα έργων πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την τέλεια αισθητική.

  • ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗ – Η κατασκευή της γίνεται κατά κύριο λόγο από ξύλινη βάση και στα πλεονεκτήματα που προσφέρει περιλαμβάνεται η προστασία του οικήματος από τη βροχή, το χιόνι, την υγρασία και τη θερμότητα του ηλίου.

  • ΠΑΝΕΛ ΣΤΕΓΗΣ – Αποτελεί μια από τις πιο ανεπτυγμένες μορφές μονωμένης στέγης σε μορφή κεραμιδιού. Στην ουσία, είναι μια έτοιμη κεραμοσκεπή με πάνελ, που αντικαθιστά τα κεραμίδια, τις μεμβράνες, τη θερμομόνωση, τις τάβλες και άλλα, μειώνοντας έτσι το κόστος και το χρόνο κατασκευής της στέγης. Μία τέτοια κατασκευή προσφέρει επίσης τέλεια θερμομόνωση, πολύ καλή ηχομόνωση, άψογη στεγανότητα, μεγάλη αντοχή στις πιέσεις και αντοχή στο χρόνο.

Το τελικό στάδιο της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης εξελίσσεται συνήθως παράλληλα με τις εργασίες του ελαιοχρωματιστή. Η αυστηρή τυποποίηση στη χρήση χρωμάτων καλωδίων μας διευκολύνει ώστε να τοποθετήσουμε το διακοπτικό υλικό, που εσείς επιλέξατε, γρήγορα και σωστά ακολουθώντας το σχετικό ηλεκτρολογικό σχέδιο. Είναι αναμενόμενη κατά το τελικό στάδιο η ενεργή εμπλοκή των πελατών στην εξέλιξη των εργασιών. Οι ηλεκτρολόγοι μας είναι πάντα πρόθυμοι να τους εξυπηρετήσουν δίνοντας, όμως, πάντα προτεραιότητα στις δικές σας οδηγίες και παίρνοντας πρώτα τη δική σας έγκριση πριν να εκτελέσουν κάποιο αίτημα τους.

Υπάρχουν πάνελ οροφής, πάνελ κεραμίδι και πάνελ πλαγιοκάλυψης που χρησιμοποιούνται για τις επικαλύψεις ορόφων και για καλύψεις εξωτερικών όψεων και εσωτερικών διαχωριστικών.

  • ΠΑΝΕΛ ΟΡΟΦΗΣ – Το πάνελ οροφής είναι χαλυβδόφυλλο και πολύ ελαφρύ. Το κάτω μέρος του πάνελ είναι λευκό χαλυβδόφυλλο ή με επένδυση ραμποτέ, μειώνοντας το αρχικό κόστος μιας κεραμοσκεπής. Για τη στήριξη των πάνελ οροφής απαιτείται αυτοδιάτρητη βίδα, ειδική μεταλλική καλύπτρα και ροδέλα στεγανότητας.

  • ΠΑΝΕΛ ΚΕΡΑΜΙΔΙ – Αποτελεί την πιο ανεπτυγμένη μορφή μονωμένης μεταλλικής στέγης σε μορφή κεραμιδιού και έχει συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας στους 10oc.

  • ΠΑΝΕΛ ΠΛΑΓΙΟΚΑΛΥΨΗΣ – Παρέχουν τη δυνατότητα τοποθέτησης σε κατακόρυφη ή οριζόντια διάταξη με ειδικό κρυφό αρμό για τη στήριξη με κρυφή βίδα που συγκρατεί και τα δύο πάνελ. Υπάρχουν σε διάφορες υφές και χρώματα. Προσφέρουν ουσιαστικά μια έτοιμη κεραμοσκεπή με πάνελ που αντικαθιστά κεραμίδια, μεμβράνες, θερμομόνωση, τάβλες, ραμποτέ, μειώνοντας έτσι το κόστος κατασκευής της στέγης.

Τα πάνελ προσφέρουν πολύ καλή θερμομόνωση, ηχομόνωση, αντισεισμική συμπεριφορά, πλήρη στεγανότητα, αντοχή στο χρόνο, μικρές κλίσεις 15% άνω, μεγάλα μήκη, οικονομία και ταχύτητα.

Share