Ζητούνται συνεργάτες Βρες πληροφορίες εδώ

Ανακαινίσεις κατοικιών και καταστημάτων

Ανακαινίσεις σπιτιών (μονοκατοικίες – διαμερίσματα – νεόδμητες κατοικίες – αναπαλαίωση διατηρητέων κτιρίων), καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων (καταστήματα – βιοτεχνίες – βιομηχανίες), ανεξαρτήτως του μεγέθους του έργου. Η εμπειρία μας περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την ανακαίνιση επώνυμων καταστημάτων και επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα. Οι ανακαινίσεις περιλαμβάνουν μια σειρά από εργασίες για την ολοκλήρωση και υλοποίηση κάθε έργου. Κάποιες από τις εργασίες και τα στάδια περιλαμβάνουν : εξωτερική θερμομόνωση, επισκευή και θερμομόνωση της ταράτσας, ηλεκτρολογική εγκατάσταση, αντικατάσταση των δαπέδων, επισκευή/μόνωση της οροφής κ.α. Η λεπτομέρεια μετράει για να υπάρχει το σωστό αποτέλεσμα.

Για όλες τις εργασίες ανακαίνισης χρησιμοποιούνται υλικά υψηλής ποιότητας, εφόσον έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες ετών με τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους προμηθευτές της αγοράς. Επιλέγετε εμάς για την ανακαίνιση του χώρους σας διότι διαθέτουμε συνέπεια, επαγγελματισμό, σεβασμό στο χώρο σας και άριστη συσχέτιση τιμών και παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η έννοια της ανακαίνισης στο χώρο της οικοδομής είναι πολύπλευρη και μπορεί να καλύψει μεγάλη γκάμα αναγκών. Μια ανακαίνιση μπορεί να αφορά τόσο ιδιώτες όσο και επαγγελματίες. Ενδεικτικά, ένας ιδιώτης θα μπορούσε να κάνει μια ανακαίνιση για:

α) Να ζήσει σε ένα καλύτερο σπίτι. β) Να δώσει αξία στο σπίτι που μένει ή, ακόμη περισσότερο, που θέλει να πουλήσει ή να νοικιάσει. γ) Να ανανεωθεί με μια πιο σύγχρονη και πιο λειτουργική κατασκευή. δ) Να λύσει προβλήματα που τυχόν έχει το σπίτι του (π.χ. υγρασίες, φουσκωμένα πατώματα κλπ.), είτε λόγω φυσιολογικής φθοράς, είτε λόγω κακοτεχνιών. ε) Να εξοικονομήσει ενέργεια, με μονώσεις, νέα κουφώματα, κ.λ.π.

Ένας επαγγελματίας, εκτός από τα παραπάνω, με μια ποιοτική ανακαίνιση μπορεί: α) Να ανανεώσει την εμφάνιση του καταστήματός του, με έξυπνες και οικονομικές λύσεις. β) Να το κάνει πιο λειτουργικό και φιλικό, προσελκύοντας έτσι περισσότερη πελατεία και επιπλέον, να παρέχει καλύτερες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό, κάνοντάς το έτσι πιο αποδοτικό. γ) Να κερδίσει ένα ακόμη όπλο απέναντι στον ανταγωνισμό.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή, την τοποθέτηση και διακόσμηση . Ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου, κατασκευές Corian, ντουλάπες, μεσόπορτες, παράθυρα αλουμινίου, πατώματα, χωρίσματα, γυψοσανίδες, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ειδικές μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές και πολλά άλλα. Η συνεργασία μας με αξιόλογους προμηθευτές υλικών, συνδυαστικά με το τμήμα σχεδιασμού, μελέτης και διακόσμησης δημιουργεί υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε χαμηλό κόστος για την ανακαίνιση μιας κατοικίας, ενός καταστήματος ή ενός επαγγελματικού χώρου .

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται ανακαινίσεις κατοικίας, ανακαινίσεις καταστημάτων, ανακαινίσεις γραφείων, ανακαινίσεις ξενοδοχείων. Καλέστε σήμερα για οτιδήποτε χρειαστείτε για τις ανακαινίσεις κατοικιών – ανακαινίσεις καταστημάτων

Τι πρέπει να προσέξει κανείς στις ανακαινίσεις:

Να αποφύγει τους περιστασιακούς «μαστόρους» που «τα κάνουν όλα», χωρίς καμιά εγγύηση για το αποτέλεσμα.

Να απευθυνθεί σε μία σοβαρή εταιρεία που να μπορεί να προσφέρει ένα πλήρες επιτελείο τεχνικών (αρχιτέκτονας, διακοσμητής) και όλη τη γκάμα των εργασιών μιας οικοδομής, παρέχοντας όλες τις σχετικές εγγυήσεις.

Να βεβαιωθεί ότι δε θα χρειαστεί να ασχοληθεί ο ίδιος, είτε για να βρει συνεργεία είτε για να τα συντονίσει και ότι θα παραλάβει το έργο «με το κλειδί στο χέρι».

Να μην ξεγελαστεί με την ιδέα ότι «θα το κάνει φτηνότερα» αν το κάνει μόνος του ή αν καταφύγει στο μάστορα της γειτονιάς. Οι σοβαρές εταιρείες πετυχαίνουν πολύ καλύτερες τιμές και στα συνεργεία και στα υλικά.

Να ζητήσει μια Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων από την εταιρεία, η οποία να περιγράφει επακριβώς τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.

Να ζητήσει σαφές χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου, ανά φάση εργασίας, έτσι ώστε να μπορεί να ελέγχει την πρόοδο των εργασιών από την πρώτη κιόλας ημέρα. Σαφώς, να ζητήσει οι πληρωμές του να αφορούν παραγγελίες υλικών ή εκτελεσμένο έργο.

Να ζητήσει από τον κατασκευαστή να επισκεφθεί προμηθευτές του, προκειμένου να επιλέξει εξαρχής τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στην ιδιοκτησία του (κουζίνες, πλακάκια, κουφώματα, κ.λ.π.), έτσι ώστε να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς «εκπλήξεις».

Τη νομιμότητα των εργασιών. Σε περιπτώσεις όπου ο νόμος απαιτεί άδεια, καλό είναι να εκδίδεται. Στις περισσότερες περιπτώσεις, εσωτερικών επεμβάσεων, απαιτείται μια άδεια μικρής κλίμακας, που εκδίδεται με πολύ απλή διαδικασία και πάλι, μπορεί να την αναλάβει και να τη διεκπεραιώσει μια σοβαρή εταιρεία που διαθέτει και την υποδομή γι’ αυτό.

Να ελέγξει τη φερεγγυότητα της εταιρείας που θα χρησιμοποιήσει. Μπορεί να δει την ιστορία και την πείρα της από άλλα έργα, είτε με απευθείας επικοινωνία, είτε επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα της εταιρείας. Μπορεί, επίσης, να ζητήσει από την εταιρεία τηλέφωνα πελατών της και να μιλήσει μαζί τους.

Τέλος, να ζητήσει «κλειστή τιμή», για να ξέρει τι θα πληρώσει πριν ακόμα ξεκινήσει.

Share